5.9.08

In debat met Prem

Ik was gisteren te gast bij het tv-programma DAGBEELD, waar ik in discussie ging met de beruchte Prem Radhakishun over het NPS-programma Probama'08. Bekijk de uitzending hier. Mijn debat met Prem begint rond minuut 22.

5 comments:

Unknown said...

Tenenkrommend....

Prem gooit schaamteloos de ene na de andere belediging eruit. Op een gegeven moment ben ik maar gestopt met het tellen van de beledigingen. Erg jammer ook dat degene, die het gesprek zou moeten leiden, zich zo makkelijk aan de kant liet schuiven.

Het punt is dat het niet de schuld van Prem is dat Obama'08 werd uitgezonden. Hij is zoals hij is. De beschuldiging gaat naar de NPS, die de keuze heeft gemaakt om Prem en z'n vrienden zo hun gang te laten gaan.

woeste grond said...

Ik gebruik dit vooral maar even om mijn gal kwijt te kunnen over die Ronald Olsthoorn. Onnozel Figuur. Naar piepstemmetje, en niet het karakter om een gast tot wat fatsoen te manen. Wat voor linkse wind is er bij Het Gesprek komen te waaien? (ramadan-correspondent!)

Ik heb grote heimwee naar het halfjaartje daarvoor. Het zou me een lief ding waard zijn om Margriet van der Linden nog eens af en toe als discussieleider terug te zien keren.

Lees vooral:
http://www.panzerfaust.org/?p=5426

..en denk dan even vluchtig aan Ronald O. en besef de armoe die die nieuwe programmabaas gebracht heeft.

Emile said...

Beste Bart,

Klasse verloochent zich niet. Je heb je kranig gedragen door niet in te gaan op de beschuldigingen van deze quasi intellectueel.

Algemene beschaving heb je of dat heb je niet, dat kun je niet leren.

Veel sterkte met je weblog.

- said...

Wat een belediging aan uw adres in het begin van het programma... en het hele programma door.

U heeft zich goed gedragen.

Bas said...

Wat een hinderlijk en kinderachtig persoon blijkt Prem weer eens te zijn. Mijn complimenten dat u uzelf zo heeft kunnen inhouden.

Overigens ook een duidelijke bewijs van onkunde van de discussieleider dat hij Prem overal doorheen liet tetteren. Lijkt me een duidelijk geval van contract niet verlengen.